Kepiye Prilaku Belanja Online lan Pengiriman Online ing taun 2015

Aku munggah ing Chicago ing IRCE lan nikmati acara kasebut. Pameran kasebut gedhe banget, mula aku ora yakin bakal ngrampungake kabeh acara sing diwenehake sawetara dina kepungkur - aku ana sawetara perusahaan sing hebat sing bakal ditulis. Fokus edan mutlak kanggo asil sing diukur dening saben pameran ing kene uga nyenengake. Kadhangkala nalika aku melu acara pemasaran liyane, sawetara sesi lan fokusku kaya ngono

26 Langkah Nggawe Bisnis E-commerce Sukses ing 2015

Ing taun 2017, penjualan e-commerce kira-kira tekan $ 434 milyar ing Amerika Serikat. Kita pancen wis ngembangake situs iki kanggo nambah solusi lan strategi e-commerce sawise nyoba sawetara solusi nglaporake kanthi otomatis taun kepungkur. Akeh liyane sing bakal teka ing sawetara wulan sabanjure - kita janji! Platform E-niaga nggawe infographic iki kanthi strategi e-commerce sing bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis berkelanjutan lan fokus karo apa sing kudu sampeyan lakoni supaya sukses, saka nargetake

Kabungahan Ngeklik

E-commerce minangka ilmu pengetahuan - nanging dudu misteri. Pengecer online paling apik wis ngresiki dalan kanggo kita kabeh kanthi ngetrapake ewonan strategi tes lan nyedhiyakake data uji coba supaya bisa dideleng lan dingerteni wong liya. Saiki, meh sepertiga saka total toko internet kanthi online. Kanggo pengecer, nomer iki mbuktekake akeh tenaga sales online. Kanggo narik kawigaten konsumen sing gegandhengan iki, pengecer kudu nggawe tuku ing situs web dadi nyenengake,

Gratis Pengiriman mungsuh Diskon

Aku ora yakin manawa sampeyan bisa mbandhingake rong strategi iki kanggo entise pelanggan. Kayane aku diskon yen dadi cara sing apik kanggo njaluk wong menyang situs e-commerce, nanging pangiriman gratis bisa uga cara kanggo nambah tarif konversi. Aku uga kepengin ngerti babagan pembeli sing setya. Yen sampeyan diskon kanthi tajem, apa sawetara wong bali lan tuku tanpa diskon? Yen sampeyan nawakake pengiriman gratis, apa dudu fitur situs sampeyan