Marketing Cloud: Cara Nggawe Otomasi ing Automation Studio kanggo Ngimpor Kontak SMS menyang MobileConnect

Perusahaan kita bubar ngleksanakake Salesforce Marketing Cloud kanggo klien sing duwe kira-kira rolas integrasi sing duwe transformasi rumit lan aturan komunikasi. Ing oyod ana basis Shopify Plus kanthi Langganan Isi Ulang, solusi sing populer lan fleksibel kanggo penawaran e-commerce adhedhasar langganan. Perusahaan kasebut duwe implementasi olahpesen seluler sing inovatif ing ngendi pelanggan bisa nyetel langganan liwat pesen teks (SMS) lan kudu migrasi kontak seluler menyang MobileConnect. Dokumentasi kanggo

Cara Ngaktifake Pelacakan UTM Google Analytics Otomatis ing Salesforce Marketing Cloud

Kanthi gawan, Salesforce Marketing Cloud (SFMC) ora terintegrasi karo Google Analytics kanggo nambah variabel querystring pelacakan UTM menyang saben tautan. Dokumentasi babagan integrasi Google Analytics biasane nuduhake integrasi Google Analytics 360 ... sampeyan bisa uga pengin ndeleng iki yen sampeyan pengin njupuk analytics menyang tingkat sabanjure amarga ngidini sampeyan nyambungake keterlibatan situs pelanggan saka Analytics 360 menyang laporan Marketing Cloud. . Kanggo integrasi Pelacakan Kampanye Google Analytics dhasar,

DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data