Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Hasil Poll: Kepiye Optimis Babagan Apple?

Polling minggu kepungkur digawe ing wektu sing penting, nanging kudu takon… apa ana wong mikir manawa Apple bakal urip tanpa Pak Jobs minangka ketua? Iki minangka pitakon penting kanggo masarakat industri pemasaran amarga sawetara alasan ... pisanan yaiku hardware sing ndhukung industri penerbitan digital, sing nomer loro ndhukung barang Apple (iPads, iPhone, Safari, lan liya-liyane) lan nomer telu, ngembangake staf mbesuk. Tanggepan disenengi Apple