Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Salonist minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu: Setelan Janjian kanggo Pesenan Online Spa lan Salon - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonistis Online, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa dilebokake karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe rampung

SalesRep.ai: Nggunakake Intelijen kanggo Otomatisake Interaksi Prospek Multi-Saluran

Minangka video saka SalesRep iki ditampilake, bagean gedhe saka wektu penjualan metu digunakake kanggo nyambungake utawa gawe jadwal kanggo nyambung karo pelanggan. SalesRep nggunakake otomatisasi telpon kanthi platform pamroses otonom basa alami kanggo njupuk upaya saka tim penjualan sampeyan, saengga bisa fokus kabeh ing penjualan - dudu sambungan. Platform kasebut ngidini klien nggawe proses sing dijadwalake nggunakake olahpesen teks email, swara, lan SMS.

vCita: Janjian, Pembayaran, lan Kontak Portal kanggo Situs Bisnis Cilik

LiveSite dening vCita njupuk kabeh kesulitan setelan janjian, pembayaran online, manajemen kontak lan malah nuduhake dokumen lan dilebokake ing slide sing apik ing situs web sampeyan. Fitur Utama LiveSite dening Manajemen Kontak vCita - Tangkap informasi klien lan lancarake dialog karo tim sampeyan. Antarmuka web ngidini sampeyan ngatur kontak, entuk wawasan, nglacak interaksi klien, nanggapi lan tindak lanjut nggunakake piranti apa wae. Sampeyan uga bisa kanthi otomatis komunikasi, kabar lan pangeling klien.