Apa sing diarani Ad Server? Kepiye Cara Nglayani Iklan?

Kayane kaya pitakon dhasar, "Kepiye cara iklan ing situs web?" Prosese cukup rumit lan kedadeyan sajrone wektu sing cendhak. Ana penerbit ing saindenging jagad sing nyedhiyakake pamirsa sing target lan target sing pengin digayuh para pengiklan. Nanging ana ijol-ijolan pariwara ing saindenging jagad, sanajan para pengiklan bisa target, nawarake, lan masang pariwara. Apa sing diarani Server Ad Server yaiku sistem

Adbutler: Nglayani Iklan Integrasi WordPress

Yen sampeyan duwe situs WordPress lan pengin ngatur pariwara kanggo pariwara, Adbutler bisa dadi pilihan sing paling apik ing pasar. Integrasi WordPress liwat widget nggawe bangunan lan masang zona iklan dadi jajan, lan sistem AdAndler bisa disesuaikan, fleksibel, bisa diukur, lan uga menehi whitelabeling. Fitur Platform Adbutler Klebu: Skala - Skala sing bisa diandelake lan dijamin nalika tuwuh, wiwit atusan nganti miliaran kesan. Penawaran Header - Lelang AdAdler diaktifake