Apa Fon Paling Apik kanggo Email? Apa Fon Aman Email?

Sampeyan kabeh wis ngrungokake keluhanku amarga kurang ana dhukungan email sajrone pirang-pirang taun, mula aku ora bakal ngenteni (kakehan) wektu kanggo ngrampungake. Aku mung pengin ana siji klien email (app utawa browser) sing gedhe, bakal ngilangi paket kasebut lan nyoba ndhukung versi HTML lan CSS paling anyar. Aku ora sangsi manawa puluhan yuta dolar sing digunakake dening perusahaan kanggo nyetel email. Iku

Terminologi Tipografi: Apex to Swash lan Gadzook Ing Antarane

Tipografi saya apik. Bakat para desainer kanggo nggawe font sing unik lan malah bisa ngutarakake emosi ora bisa dipercaya. Nanging apa sing nggawe surat? Diane Kelly Nuguid nggabungake infographic pertama kanggo menehi wawasan babagan macem-macem bagian surat ing tipografi. Klik kanggo ndeleng tampilan lengkap. Tipografi Terminologi Glosarium Aperture - Ruang negatif pambuka utawa sebagian ditutupi digawe dening