Mundur: Cara Nggawe Serep Shopify utawa Shopify Plus Toko kanthi otomatis

Sawetara minggu kepungkur wis cukup produktif karo klien industri fashion sing diluncurake situs langsung menyang konsumen. Iki minangka klien nomer loro sing wis dibantu karo Shopify, sing pertama yaiku layanan pangiriman. Kita mbantu klien iki mbangun lan menehi merek perusahaan, ngembangake produk lan strategi pemasaran, mbangun situs Shopify Plus, nggabungake menyang ERP (A2000), Klaviyo terpadu kanggo olahpesen SMS lan email, nggabungake helpdesk, pengiriman, lan

Cara Ngamanake WordPress Kanthi 10 Langkah Gampang

Apa sampeyan ngerti luwih saka 90,000 hacks dicoba saben menit ing situs WordPress global? Yen sampeyan duwe situs web nganggo WordPress, stat kasebut bakal kuwatir. Ora dadi masalah manawa sampeyan nglakokake bisnis skala cilik. Peretas ora mbedakake adhedhasar ukuran utawa pentinge situs web kasebut. Dheweke mung nggoleki kerentanan apa wae sing bisa dimanfaatake kanggo mupangate. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti - kenapa peretas ngarahake situs WordPress ing

Cara ngrancang Situs Web Anyar Sampeyan

Kita kabeh wis tekan kana… situs sampeyan butuh refresh. Utawa bisnis sampeyan wis rebranding, situs iki wis basi lan lawas, utawa ora bakal ngowahi pengunjung kaya sing sampeyan butuhake. Klien bisa nyedhaki konversi kanggo nambah lan kita asring kudu mundur lan ngrancang kabeh presensi web saka merek nganti konten. Kepiye carane nindakake? Situs web dipecah dadi 6 tombol

CodeGuard: Gawe serep situs web ing Cloud

Udakara setaun kepungkur, kita ana klien sing nelpon, lan dheweke kepranan. Dheweke mbusak pangguna saka sistem lan pangguna nduweni kabeh konten, dadi konten uga bakal ilang. Isi ora ana. Wulan kerja kanggo ngisi situs ... kabeh deg-degan. Keterlibatan kita mung kanggo nggawe tema, ora ngatur hosting lan implementasine sing nyata. Akibate, kita mung duwe

Saben Kantor Ngarep Kabutuhan Siji!

Kurang luwih setaun kepungkur (2005) Aku nindakake cukup akeh konsultasi ing sisih kasebut lan butuh sawetara hardware anyar ing omah kanggo ngatasi. Aku tuku komputer anyar, router nirkabel netgear anyar lan kertu nirkabel… lan investasi paling apik yaiku LinkStation. LinkStation nyambung langsung menyang router nirkabelku lan duwe ruang 250Gb. Antarmuka pangguna kanggo LinkStation pancen gampang… Aku bisa