Podium: Ngumpulake lan Ngatur Ulasan ing Siji Platform Pusat

Aku bubar maca kiriman saka Joel Comm babagan perusahaan obah Fine Line Relocation Movers. Iki minangka kisah industri sing rame kanthi teknik umpan lan switch. Aku tau dadi sandera dening penggerak sing ora bakal mbongkar perabotku sawise pamindhahan nasional nganti aku mbayar dhuwit kanggo munggah tangga kaping pindho. Penerbangan nomer loro, kanthi undhak-undhakan, ana siji tangga liyane tinimbang kontrakane