Apa sing diarani Digital Marketing

Kita duwe sawetara infografis sing padha karo proses pemasaran inbound, ekosistem pemasaran mlebu, kenaikan pemasaran inbound lan uga infographic babagan pertumbuhan eksplorasi pemasaran inbound. Nalika pemasaran inbound fokus utamane ing akuisisi lead liwat upaya pemasaran digital, iki minangka infographic saka Pixaal, Apa sing diarani Digital Marketing? Iki minangka infographic sing cukup apik, nanging pemasaran digital duwe sawetara elemen liyane - pemasaran video, kanggo desain Call-To-Action,