Praktik SEO paling apik ing kaca ing taun 2013: 7 Aturan Game kasebut

Saiki, aku yakin sampeyan wis cukup ngrungokake babagan optimasi ing kaca kanggo urip. Aku ora pengin mbaleni mantra sing padha kaya sing wis dirungokake wiwit taun kepungkur. Ya, SEO ing kaca dadi luwih penting (aku ora bisa ngelingi wektu nalika ora), lan ya, SEO ing kaca bisa nggawe utawa ngilangi kesempatan sampeyan supaya bisa pangkat ing Google SERPs. Nanging sing wis owah yaiku cara ndeleng lan tumindak SEO ing kaca. Paling

Umume Pangguna Ora Seneng Ngganti

Aku wis maca akeh babagan desain antarmuka panganggo anyar ing Facebook lan sepira pangguna sing terus ngowahi pangowahan kasebut, kanthi ironis liwat survey sing diluncurake minangka Aplikasi Facebook. Padha ora mung rak owahan, padha nyepelekake wong: Minangka wong sing maos lan observes desain cukup sing dicokot, aku appreciate desain prasaja (aku sengit pandhu arah seneng sing sadurunge) nanging aku sing dicokot miffed padha mung nyolong gamblang Twitter lan