Reresik Dhaptar Email: Napa Sampeyan Perlu Kabersihan Email lan Cara Pilih Layanan

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku pangirim email sing apik terus diukum karo panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Ngonversi Pro: Plugin Popup Opt-In Generasi Utama lan WordPress kanggo WordPress

Amarga dominasi WordPress minangka sistem manajemen konten, kaget yen manungsa waé sejatine ora dibayar ing platform inti babagan konversi nyata. Sejatine saben publikasi - bisnis utawa blog pribadi - bakal ngowahi pengunjung dadi pelanggan utawa prospek. Nanging, pancen ora ana unsur ing platform inti kanggo nampung kegiatan iki. Convert Pro minangka plugin WordPress lengkap sing nawakake editor drag & drop, responsif seluler

CleverTap: Analisis Pemasaran Seluler lan Platform Segmentasi

CleverTap mbisakake para pemasar seluler kanggo nganalisa, segmen, melu, lan ngukur upaya pemasaran seluler. Platform pemasaran seluler nggabungake wawasan pelanggan wektu nyata, mesin pamisahan canggih, lan alat keterlibatan sing kuat dadi siji platform pemasaran cerdas, saengga gampang dikoleksi, dianalisis, lan ditindakake miturut wawasan pelanggan ing milidetik. Ana limang bagean platform CleverTap: Dashboard sing bisa sampeyan segmen pangguna adhedhasar tumindak lan properti profil, mbukak kampanye sing ditarget

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh