Apa Media Sosial dilindhungi Kanthi Wicara Bebas lan Pers Gratis?

Iki bisa uga minangka salah sawijining acara sing paling medeni yaiku ngancam kebebasan ngomong lan pers bebas ing negara iki. Senat nglampahi undang-undang tameng media sing netepake jurnalisme lan kelas jurnalis sing dilindhungi yaiku sing melu kegiatan nglumpukake warta sing sah. Saka 10,000 tampilan sikil, tagihan kasebut katon apik banget. LA Times malah ngarani "RUU kanggo nglindhungi wartawan". Masalahe yaiku basa sing ndasari