Fomo: Nambah Konversi liwat Bukti Sosial

Sapa wae sing makarya ing ruang e-commerce bakal ngandhani manawa faktor paling gedhe kanggo ngatasi tuku dudu rega, yaiku kapercayan. Tuku saka situs belanja anyar mbutuhake kapercayan saka konsumen sing durung nate tuku saka situs kasebut sadurunge. Indikator kepercayaan kayata SSL lengkap, pemantauan keamanan pihak katelu, lan rating lan review kabeh kritis ing situs commerce amarga menehi Shopper pangertene yen dheweke lagi nggarap

Selz Plugin: Gawe Postingan Blog lan Pembaruan Sosial dadi Penjualan

Selz minangka kemajuan gedhe ing e-commerce, nyedhiyakake antarmuka panganggo sing resik lan sederhana kanggo adol barang (unduhan fisik utawa digital) ing sosial utawa liwat situs utawa blog sampeyan. Semat saka paltform digawe liwat widget utawa tombol tuku. Yen dipencet, pangguna bakal digawa menyang situs sing aman lan bisa ndownload utawa pesen produk sing dijaluk. Ora perlu integrasi pembayaran sing rumit, nginstal sertifikat aman, utawa nginstal