15 Tips Pemasaran Seluler kanggo Nggawe Penjualan Liyane

Ing pasar sing kompetitif saiki, ana prekara sing kudu ditemtokake: upaya pemasaran online sampeyan kudu kalebu strategi pemasaran seluler, yen ora bakal entuk akeh tumindak! Akeh wong saiki wis ketagihan ing telpon, biasane amarga wis biasa karo saluran media sosial, kanthi kemampuan komunikasi kanthi cepet karo wong liya, lan uga kudu "tetep cepet" karo prekara sing penting utawa sing kurang penting. . Minangka Milly Marks, ahli ing

Pembangun Aplikasi Seluler lan Platform Web Seluler Kanggo Bisnis Sampeyan

Aku isih umume gumun karo pirang-pirang situs sing durung bisa dideleng ing piranti seluler - kalebu penerbit sing gedhe banget. Panaliten Google nuduhake manawa 50% wong bakal ninggalake situs web yen ora ramah seluler. Ora mung minangka kesempatan kanggo entuk sawetara pamaca tambahan, ngatur situs sampeyan kanggo panggunaan seluler bisa nambah pengalaman panganggo amarga sampeyan ngerti manawa masarakat saiki lagi seluler! Kanthi macem-macem macem-macem

5 Cara Paling Ndhuwur kanggo Nambah Proses Pembayaran Seluler

Smartphone lan tablet minangka piranti sing saya populer saben dinane digunakake. Nalika nerangake e-commerce, pembayaran seluler dadi pilihan sing populer, amarga gampang lan kepenak mbayar ing endi wae, kapan wae, kanthi mung sawetara tap. Minangka pedagang, nambah proses pembayaran seluler minangka investasi sing migunani sing bakal nambah kepuasan pelanggan, lan pungkasane - luwih akeh adol. Proses pambayaran sing murah bakal nyegah sampeyan