10 Tren E-Niaga sing Bakal Sampeyan Dileksanakake ing 2017

Wacan: 2 menit Durung suwe iki, konsumen ora seneng banget ngetik data kertu kredit kanthi online kanggo tuku. Dheweke ora ngandel karo situs iki, dheweke ora ngandel karo toko, ora ngandelake pengiriman… dheweke ora ngandel apa-apa. Nanging sawetara taun mengko, lan rata-rata konsumen nggawe luwih saka separo kabeh tuku online! Digabungake karo kegiatan tuku, pilihan platform e-commerce sing luar biasa, pasokan situs distribusi sing ora ana enteke, lan