Napa Nggunakake Drupal?

Aku bubar takon Apa Drupal? minangka cara kanggo ngenalake Drupal. Pitakon sabanjure sing dipikirake yaiku "Apa aku kudu nggunakake Drupal?" Iki minangka pitakon sing apik. Kaping pirang-pirang sampeyan ndeleng teknologi lan prekara kasebut supaya sampeyan mikir nggunakake. Ing kasus Drupal, sampeyan bisa uga wis krungu manawa ana sawetara situs web utama sing mbukak sistem manajemen konten open source iki: Grammy.com, WhiteHouse.gov, Symantec Connect, lan Anyar

Apa Drupal?

Apa sampeyan ndeleng Drupal? Apa sampeyan wis krungu babagan Drupal nanging ora yakin apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Apa lambang Drupal pancen apik banget sing sampeyan pengin dadi bagean saka gerakan iki? Drupal minangka platform manajemen konten sumber terbuka sing mbukak jutaan situs web lan aplikasi. Wis dibangun, digunakake, lan didhukung dening komunitas masarakat sing aktif lan maneka warna ing saindenging jagad. Aku nyaranake sumber daya iki kanggo miwiti sinau luwih lengkap