Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

Cara Ningkatake Keterlibatan lan Penjualan Musim Liburan Kanthi Segmen Dhaptar Email

Segmen dhaptar email sampeyan duwe peran penting ing sukses kampanye email. Nanging apa sing bisa sampeyan lakoni supaya aspek penting iki disenengi nalika preinan - wektu paling apik kanggo bisnis sampeyan? Kunci pamisahan yaiku data ... mula wiwit entuk data wulan sadurunge musim liburan minangka langkah kritis sing bakal nyebabake keterlibatan lan penjualan email sing luwih gedhe. Mangkene sawetara

Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing

MakeWebBetter: Mbangun lan Tuwuh Bisnis E-Niaga karo WooCommerce lan Hubspot

Ora ana sangsi manawa tekan Hubspot minangka platform CRM lan otomasi pemasaran lan WordPress minangka Sistem Manajemen Konten. Amarga plugin lan tambahan sing gampang, WooCommerce saya misuwur dadi platform e-commerce sing gampang diimplementasikake. Nalika WordPress wis ngeculake CRM dhewe, platform kasebut ora duwe kedewasaan Hubspot amarga kemampuane kanggo proses drive menyang strategi akuisisi lan retensi organisasi. Kopling terjangkau Hubspot saka

Ngluwihi Demografi: Jinis Segmenasi Pemirsa Lanjut sing Nggawe Keterlibatan sing Bisa Diukur

Matur suwun guru sing dipercaya karo Otomatisasi Pemasaran, lan kendurane para pemasar. Umume, kita nggunakake Otomatisasi Pemasaran kanggo nindakake lan ngupayakake. Iki bisa ditindakake kanthi kampanye netes, lan notifikasi pemicu prilaku supaya bisa ditindakake. Mail Merge minangka fitur liyane sing dikirim menyang swarga. Kesempatan kanggo nyakup jeneng saben panampa ing subyek lan baris pertama email sampeyan yaiku konversi-konversi sing gagal ... Utawa? Sejatine ora