ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Apike: Ndeteksi, Blokir lan Deter Klik Penipuan

Penipuan klik terus nyebar ing industri bayar per klik. Apa penipuan klik? Klik penipuan nalika ana wong, skrip otomatis utawa program komputer nuladha pangguna browser web sing sah kanthi ngeklik iklan. Penipuan klik kedadeyan kanthi bener kanggo nambah penghasilan kanggo situs host utawa kanggo ngilangi anggaran bayar per klik saka pesaing. Penipuan klik terus dadi subyek sawetara kontroversi lan nambah litigasi

URL Seger: Ngresiki URL Sampeyan Kanggo Nuduhake

Wong-wong sing apik ing Wistia wis nggawe skrip lintas-browser sing diarani URL Seger sing bisa sampeyan lebokake ing situs sampeyan sing mbusak kabeh pelacakan kampanye ekstran lan kode querystring sing ora perlu saka URL sampeyan. Iki alat sing apik banget amarga tegese kode kampanye sampeyan ora bakal digunakake maneh amarga wong nuduhake tautan menyang situs sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe kampanye email kanthi querystring kampanye ... lan salah sijine

BugHerd: Point, Klik lan Kolaborasi ing Web

Mangkene permata kanggo sampeyan ... kepiye yen sampeyan bisa nggabungake sistem manajemen proyek karo anotasi ing layar supaya luwih gampang nglaporake masalah lan ngrampungake tugas ing web? Ora nuduhake screenshot, kepengin weruh babagan versi browser, utawa nyoba ngrampungake masalah sing diterangake dening wong sing dudu teknis sampeyan. Apa yen sampeyan mung mbukak aplikasi browser, tuding, klik lan laporake masalah karo situs sampeyan langsung menyang tim web utawa