What Are The Types Of The Web (Dark, Deep, Surface, & Clear)?

Wacan: 4 menit Kita ora asring ngrembug babagan keamanan online utawa Web Gelap. Nalika perusahaan nindakake tugas sing apik kanggo ngamanake jaringan internal, makarya saka omah wis mbukak bisnis kanthi ancaman tambahan gangguan lan peretasan. 20% perusahaan nyatakake yen dheweke ngalami pelanggaran keamanan minangka asil saka buruh jarak jauh. Awet saka omah: Pengaruh COVID-19 ing keamanan bisnis Cybersecurity ora mung tanggung jawab CTO. Amarga kapercayan minangka mata uang sing paling larang regane

Tambah Panganan Podcast Eksternal menyang Panganan Situs WordPress Sampeyan

Wacan: 3 menit Cara nerbitake feed podcast sing dadi host eksternal minangka feed khusus ing conto WordPress sampeyan.

Cara Ngamanake WordPress Kanthi 10 Langkah Gampang

Wacan: 6 menit Apa sampeyan ngerti luwih saka 90,000 hacks dicoba saben menit ing situs WordPress global? Yen sampeyan duwe situs web nganggo WordPress, stat kasebut bakal kuwatir. Ora dadi masalah manawa sampeyan nglakokake bisnis skala cilik. Peretas ora mbedakake adhedhasar ukuran utawa pentinge situs web kasebut. Dheweke mung nggoleki kerentanan apa wae sing bisa dimanfaatake kanggo mupangate. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti - kenapa peretas ngarahake situs WordPress ing

Menara Tech Sampeyan Apa Mbebayani?

Wacan: 7 menit Apa pengaruhe yen menara teknologi sampeyan ambruk ing lemah? Iki minangka ide sing nyebabake sawetara dina Sabtu kepungkur nalika bocah-bocah dolanan Jenga nalika nindakake presentasi anyar babagan sebab kenapa para pemasar kudu mikirake tumpukan teknologi. Aku ngerti manawa tumpukan teknologi lan menara Jenga pancen padha. Jenga, mesthine dimainake kanthi numpuk blok kayu nganti kabeh