Apa Jinis Web (Peteng, Jero, Lumahing, & Cetha)?

Kita ora asring ngrembug babagan keamanan online utawa Web Gelap. Nalika perusahaan nindakake tugas sing apik kanggo ngamanake jaringan internal, makarya saka omah wis mbukak bisnis kanthi ancaman tambahan gangguan lan peretasan. 20% perusahaan nyatakake yen dheweke ngalami pelanggaran keamanan minangka asil saka buruh jarak jauh. Awet saka omah: Pengaruh COVID-19 ing keamanan bisnis Cybersecurity ora mung tanggung jawab CTO. Amarga kapercayan minangka mata uang sing paling larang regane

Tambah Panganan Podcast Eksternal menyang Panganan Situs WordPress Sampeyan

Cara nerbitake feed podcast sing dadi host eksternal minangka feed khusus ing conto WordPress sampeyan.

Cara Ngamanake WordPress Kanthi 10 Langkah Gampang

Apa sampeyan ngerti luwih saka 90,000 hacks dicoba saben menit ing situs WordPress global? Yen sampeyan duwe situs web nganggo WordPress, stat kasebut bakal kuwatir. Ora dadi masalah manawa sampeyan nglakokake bisnis skala cilik. Peretas ora mbedakake adhedhasar ukuran utawa pentinge situs web kasebut. Dheweke mung nggoleki kerentanan apa wae sing bisa dimanfaatake kanggo mupangate. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti - kenapa peretas ngarahake situs WordPress ing

Menara Tech Sampeyan Apa Mbebayani?

Apa pengaruhe yen menara teknologi sampeyan ambruk ing lemah? Iki minangka ide sing nyebabake sawetara dina Sabtu kepungkur nalika bocah-bocah dolanan Jenga nalika nindakake presentasi anyar babagan sebab kenapa para pemasar kudu mikirake tumpukan teknologi. Aku ngerti manawa tumpukan teknologi lan menara Jenga pancen padha. Jenga, mesthine dimainake kanthi numpuk blok kayu nganti kabeh

Kepiye Keamanan Web mengaruhi SEO

Apa sampeyan ngerti sekitar 93% pangguna miwiti pengalaman surfing web kanthi ngetik query menyang mesin telusuran? Angka kekalahan iki ora ngejutake sampeyan. Minangka pangguna internet, kita wis biasa karo kepenak nemokake persis sing dibutuhake sajrone detik liwat Google. Apa nggoleki toko pizza sing mbukak ing cedhak, tutorial babagan cara rajutan, utawa papan sing paling apik kanggo tuku jeneng domain, kita ngarepake cepet

Dhaptar Fitur E-Niaga: Paling Kudu Ngarep ing Toko Online Sampeyan

Salah sawijining kiriman paling populer sing wis dituduhake taun iki yaiku dhaptar priksa fitur situs web lengkap. Infographic iki minangka tindak lanjut sing hebat dening agensi hebat liyane sing ngasilake infografis luar biasa, MDG Advertising. Unsur situs web e-commerce sing paling penting kanggo konsumen? Apa merek sing kudu fokus wektu, energi, lan anggaran kanggo nambah? Kanggo ngerteni, kita ndeleng babagan survey, laporan riset, lan makalah akademik sing anyar. Saka analisis kasebut, kita nemokake

3 Tips kanggo Pemasar kanggo Amanake Sandhi Media Sosial

Seminggu kepungkur, kita nyoba golek sandhi kanggo akun Youtube klien. Ora ana sing luwih mbebayani lan mbuwang-mbuwang wektu kanggo kabeh wong tinimbang nindakake iki. Masalahe yaiku karyawan sing mung ngatur akun kasebut kanthi cepet nilar perusahaan - lan ora miturut syarat sing paling apik. Kita nindakake sing paling apik minangka mediator kanggo nyoba njupuk sandhi, nanging jarene ora ngerti apa maneh. Saka