Apa Search Engine Optimization (SEO) Ing 2022?

Siji bidang keahlian sing aku fokusake marketing sajrone rong dekade pungkasan yaiku optimisasi mesin telusuran (SEO). Ing taun-taun pungkasan, aku wis nyingkiri nggolongake aku minangka konsultan SEO, amarga ana konotasi negatif sing dakkarepake. Aku kerep konflik karo profesional SEO liyane amarga padha cenderung fokus ing algoritma liwat pangguna mesin telusur. Aku bakal ndemek basis ing mengko ing artikel. apa

Tampilan Visual ing Perjalanan Pelanggan Liburan

Yen sampeyan durung langganan, luwih becik nyaranake Think with situs Google lan buletin. Google nyedhiyakake sawetara materi sing apik tenan kanggo mbantu para pengecer lan bisnis ngembangake bisnis kanthi online. Ing artikel anyar, dheweke nindakake tugas hebat kanggo mbayangake 3 lelungan pelanggan umum sing katon wiwit Black Friday: Path menyang toko sing ora dikarepake - diwiwiti karo telusuran seluler, lelungan kasebut nyedhiyakake pemahaman babagan persona tartamtu yaiku

Apa Ketrampilan Pemasaran Modern Penting ing taun 2018?

Sawetara wulan pungkasan aku nggarap kurikulum kanggo lokakarya pemasaran digital lan sertifikasi kanggo perusahaan internasional lan universitas. Iki minangka perjalanan sing luar biasa - nganalisa babagan kepiye para pemasar siyap ing program gelar formal, lan ngenali kesenjangan sing bakal nggawe katrampilane luwih bisa dipasar ing papan kerja. Kunci program gelar tradisional yaiku kurikulum asring mbutuhake sawetara taun kanggo disetujoni. Sayange, iki ndadekake lulusan

Bedane SEO lan SEM, Rong Teknik Kanggo Nangkep Lalu Lintas Kanggo Situs Web Sampeyan

Apa sampeyan ngerti bedane SEO (Search Engine Optimization) lan SEM (Search Engine Marketing)? Dheweke loro-lorone saka koin sing padha. Kaloro teknik kasebut digunakake kanggo njupuk lalu lintas menyang situs web. Nanging salah sawijine luwih cepet, kanggo jangka pendek. Lan liyane minangka investasi jangka panjang. Apa sampeyan wis ngerteni sing endi sing paling cocog kanggo sampeyan? Dadi, yen sampeyan isih durung ngerti, ing kene