Apa sing diarani Search Engine Spam?

Kita wis nempuh tendhangan gedhe akhir-akhir iki ngelingake sampeyan babagan teknik optimisasi mesin telusuran sing bakal nggawe sampeyan masalah. Sanajan situs sampeyan ora lagi lara saiki, Google tetep ngowahi algoritma lan nyoba sing anyar sing bakal nyekel sampeyan sesuk. Aja digodha spam karo mesin telusuran… sampeyan bakal bisa nggayuh. Infographic Panelusuran dening Book SEO iki mbukak macem-macem teknik sing kudu sampeyan hindari

Murub: Widget MyBlogLog lan BlogCatalog

Kanggo sampeyan sing wis suwe maca, sampeyan bakal ngerti manawa aku mbusak widget bilah MyBlogLog lan BlogCatalog. Aku berjuang ngilangi dheweke sawetara wektu. Aku seneng ndeleng pasuryan wong sing asring ngunjungi blog - nggawe para pamiarsa katon kaya wong asli tinimbang statistik ing Google Analytics. Aku nganakake analisis lengkap kanggo saben sumber lan cara nggawe lalu lintas menyang situs uga