Apa Dhukungan sing Dibutuhake ing Departemen Pemasaran Digital Saiki?

Kanggo sawetara klien, aku ngatur kabeh bakat sing dibutuhake kanggo upaya pemasaran digital. Kanggo wong liya, dheweke duwe staf cilik lan kita nambah katrampilan sing dibutuhake. Kanggo wong liya, dheweke duwe tim sing kuat banget ing njero internal lan mung butuh pandhuan umum lan perspektif eksternal kanggo mbantu dheweke tetep inovatif lan ngenali kesenjangan. Nalika sapisanan ngluncurake perusahaan, akeh pimpinan industri menehi saran supaya saya spesialis lan ngupayakake