Snapshot Pemasaran Digital sing Dibayar Kenshoo: Q4 2015

Saben taun, aku yakin kabeh bakal diwiwiti, nanging saben taun pasar saya akeh - lan 2015 ora beda. Tuwuhing seluler, paningkatan iklan dhaptar produk, muncul jinis iklan anyar kabeh nyumbang sawetara pangowahan pinunjul ing prilaku konsumen lan belanja sing gegandhengan karo para pemasar. Infographic anyar saka Kenshoo iki nerangake manawa sosial saya akeh tuwuh ing pasar. Pemasar nambah belanja sosial 50%

Telusuri Belanja Pariwara kanggo Q3 2015 Nuduhake Pergeseran Dramatis

Klien Kenshoo nglakokake kampanye pemasaran digital sing mlaku ing luwih saka 190 negara lan nyakup meh setengah saka Fortune 50 ing kabeh 10 jaringan agensi iklan global paling dhuwur. Iku akeh data - lan matur nuwun banget Kenshoo nuduhake data kasebut karo kita saben triwulan kanggo mirsani tren sing ganti. Pelanggan gumantung ing piranti seluler luwih saka sadurunge, lan para pemasar maju melu karo kampanye sing luwih dioptimalake sing ngasilake asil positif kanggo kalorone