Apa Pria lan Wanita Luwih milih Warna sing Beda?

Kita wis nampilake sawetara infografis sing apik babagan pengaruh warna tumrap tumindak tuku. Kissmetrics uga wis nggawe infographic sing nyedhiyakake sawetara input kanggo nargetake jenis kelamin tartamtu. Aku kaget amarga ana bedane ... lan oranye kasebut dianggep murah! Temuan liyane babagan Warna lan Biru Jenis Kelamin minangka warna sing paling disenengi ing antarane pria lan wanita. Ijo ngasilake rasa enom, seneng, anget, akal, lan energi. Para pria cenderung ngencengi warna sing luwih cerah, nalika