Cara Nulis Skrip Video Penjelasan sing Kuat lan Efektif

Aku ngrampungake produksi panjelasan video kanggo klien kita minggu iki. Iki minangka proses sing sederhana, nanging penting banget kanggo nyempurnakake skrip kanggo mesthekake supaya ringkes, berdampak, lan sak tenane kanggo mesthekake yen video panjelasan duwe pengaruh maksimal. Statistik Video panjelasan Rata-rata, pamirsa nonton 46.2 detik video panjelasan 60 detik Titik sing nyenengake kanggo panjelasan video yaiku 60-120

Filter Subdomain ing Google Analytics

Kanthi piranti lunak minangka vendor layanan (SaaS) kaya Compendium, sampeyan milih subdomain lan dadi blog ing subdomain liyane tinimbang situs web sampeyan. Umume, iki ditindakake kanthi blog.domain.com lan www.domain.com. Biasane perusahaan ngetrapake akun sing beda-beda ing Google Analytics kanggo ngawasi subdomain blog. Sejatine ora prelu. Google Analytics bakal ngidini sampeyan ngawasi macem-macem subdomain ing siji profil. Kanggo nindakake iki, sampeyan cukup nambah baris kode menyang

Siji Akun Google Analytics, Multiple Domain

Yen sampeyan perusahaan franchise, sampeyan bisa uga duwe macem-macem domain utawa subdomain, nanging sampeyan pengin nglacak lalu lintas ing kabeh wilayah kasebut. Iki bisa kanthi nambah profil liyane ing Google Analytics lan nambah pelacak profil nomer loro. Sampel Kode ASLI: try {var pageTracker = _gat._getTracker(“UA-111111-1”); pageTracker._setDomainName(“none”); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._initData(); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} BARU: Sampel Kode Google Analytics sing ora sinkron: var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([‘_setAccount’, ‘UA-12345-1’]); _gaq.push([‘_setDomainName’, ‘example-petstore.com’]); _gaq.push([‘_setAllowLinker’, true]);

Mobile Textarea: Pira Tokoh sing Ditinggalake

Kita nganti Versi 3.0 saka WordPress Mobile Plugin nggunakake fitur Connective Mobile's API lan Text Club. Connective Mobile duwe watesan karakter 150 kanggo pesen Pemasaran Seluler sing pengin disiarake menyang pelanggan. Tinimbang ana wong sing kepengin weruh pirang-pirang karakter sing isih ana, aku ngowahi metode Javascript baris Geeky Grrl kanggo nampilake jumlah karakter sing isih ana: i)

JavaScript: Dhaptar Wektu sing Digawe Dinamis

Aku dudu programer, nanging aku rada ora entuk program. Dina iki kanggo prototipe antarmuka sing bakal nggawe dropdown dhaptar kanthi dinamis kanthi kaping 5 interval. Jangkauan wektu iki bisa ganti adhedhasar dina sing dipilih (mbayangake milih tanggal kanggo bali wektu kanggo nyetel janjian… saben dina mesthi kasedhiya wektu sing beda). Luwih saka ora kudu nggawe dhaptar kanthi manual, aku nggunakake sawetara teknik daur ulang