Cara Ningkatake Peringkat Panelusuran Kanthi Nemokake, Ngawasi, lan Ngarahake 404 Kesalahan Ing WordPress

Saiki kita mbantu klien perusahaan kanggo ngetrapake situs WordPress anyar. Iki bisnis multi-lokasi, multi-basa lan duwe asil sing ora apik babagan telusuran sajrone taun kepungkur. Nalika ngrancang situs anyar kasebut, kita nemokake sawetara masalah: Arsip - padha duwe sawetara situs ing dasawarsa pungkasan kanthi prabédan struktur URL situs kasebut. Nalika nyoba tes kaca lawas, 404 kaca ing situs paling anyar.

Cara Nggawe Situs Gedhe Lan Ngekstrak Data Nggunakake Spider SEO Frog Screaming

Saiki kita ngewangi sawetara klien babagan migrasi Marketo. Minangka perusahaan gedhe nggunakake solusi perusahaan kaya iki, kaya web laba-laba sing nggawe proses lan platform nganti pirang-pirang taun… nganti perusahaan ora ngerti kabeh titik tutul. Kanthi platform otomasi pemasaran perusahaan kaya Marketo, formulir minangka titik entri data ing saindenging situs lan kaca kebangkrutan. Perusahaan asring duwe ewonan kaca lan atusan formulir ing situs kasebut

5 Masalah SEO Kritik sing Ditemokake Kanthi Screaming Frog

Apa sampeyan wis nyusup situs sampeyan dhewe? Strategi sing apik kanggo ndandani sawetara masalah sing rada terang karo situs sampeyan sing bisa uga ora sampeyan ngerteni. Kanca sing apik ing Strategi Situs ngandhani babagan Spider SEO Screaming Frog. Crawler sederhana sing gratis kanthi watesan 500 halaman internal… cukup kanggo umume situs web. Yen sampeyan butuh luwih akeh, tuku lisensi tahunan £ 99! Aku seneng tenan yen bisa cepet mindhai situs lan