Pramuka: Layanan kanggo Ngirim Kartu Pos kanthi $ 1 Saben

Pramuka minangka layanan sederhana sing nindakake siji prekara - ngidini sampeyan ngirim kertu pos warna 4 × 6 sing disesuaikan karo sampeyan. Sampeyan nyedhiyakake gambar ngarep lan mburi dhewe, nyedhiyakake dhaptar alamat (kita bisa mbantu nggawe utawa sampeyan bisa nindakake dhewe), lan bakal nyetak kertu pos sing apik banjur dikirim menyang nomer pelanggan utawa klien $ 1.00 saben. Cara Pramuka Dianggo Nambah Gambar - Gunakake