Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Mitos DMP ing Pemasaran

Platform Manajemen Data (DMPs) ana ing adegan sawetara taun kepungkur lan dianggep akeh minangka penyelamat pemasaran. Ing kene, jarene, kita bisa duwe "rekor emas" kanggo para pelanggan. Ing DMP, vendor janji yen sampeyan bisa nglumpukake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo tampilan 360 derajat saka pelanggan. Siji-sijine masalah - pancen ora bener. Gartner netepake DMP minangka Software sing nggunakake data saka macem-macem sumber

Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott