Apa Sampeyan Investasi ing Barang Promosi?

Pungkasan minggu kepungkur, aku diundang dening tim ing Strategi Situs kanggo melu ing acara radio Web lan ngomong karo sawetara siswa Komunikasi Media Anyar sing teka saka IU Kokomo kanggo ngobrol karo kita. Iki minangka acara sing hebat lan para siswa antusias lan takon akeh pitakon - ora mung babagan media anyar nanging uga babagan bisnis kanthi sakabehe. Pancen nyengkuyung ndeleng kepiye

WordPress: Ngatur Iklan karo Menteri-Menteri

Saben nyoba tes ing situsku, aku kudu terus ngrancang desainer tema lan nyunting kode inti ... sing nggawe aku rada gugup. Aku wis nyoba sawetara plugins iklan ing blog WordPress, nanging ora ana sing cukup kuat. Minggu iki pungkasane aku nemokake apa sing dibutuhake karo plugin manajemen iklan WordPress sing hebat, sing diarani Ad-menteri. Antarmuka kanggo Ad-menteri ora intuisi banget, nanging