Nganalisa Twitter Sampeyan Sawise Ndhuwur

Schmap ngluncurake alat analisis profil Twitter sing cukup lengkap. Kanthi nganakake analisis mbandhingake pengikut sampeyan menyang akun liyane, Schmap bisa menehi analisis rinci babagan asale pandherekipun, profesi apa wae, demografi lan uga pengaruhe. Ana analisis dhasar gratis uga analisis lengkap. Harga analisis gumantung saka jinis akun sing sampeyan analisa nanging regane udakara $ 25 kanggo

Apa Cookie Google Crumbling?

Aku duwe teori iki yen ora ana sing bisa diukur kanthi tanpa wates. Bisnis sing sukses asring ngluwihi katrampilan kanggo ngatur pangembangan, teknologi sing bisa digunakake ing skala cilik arang nindakake pakaryan kanthi skala gedhe ... malah karyawan asring dipromosikake luwih saka kabisane. Google wis ndeleng pertumbuhan sing durung pernah ana ing dasawarsa kepungkur. Suwe-suwe kita terus nggawe perhatian lan digunakake minangka langkah sukses. Wingi, kita mudhun bar