Kesalahan Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2013

Karyawan nakal, tweets sing dijadwalake, akun sing diretas, hacking warta babagan acara tragis, ora duwe rasa ras, lan tagihan sing dibajak ... dadi taun sing nyenengake amarga kesalahan media sosial. Perusahaan sing nandhang bencana PR kasebut kalebu gedhe lan cilik… nanging penting kanggo nambah manawa kabeh kesalahan media sosial bisa dibalekake. Aku pancen ora ngerti kedadeyan tartamtu sing dawane pengaruh terus ing perusahaan dadi pemasar perusahaan, sanajan isin, ora wedi wedi karo akibat sing terus-terusan.