RTB-Media: Pariwara Real-Time, Atribusi Saluran Saluran lan Wawasan

Wacan: 2 menit Ing jagad pariwara omnichannel, agensi lan tim pemasaran saya saya angel ngawasi akeh platform ing kana, ngekspor data, ngimpor data, lan format menyang dashboard pusat. Sampeyan bisa mbutuhake jam - jam sing bisa biaya akeh perusahaan yen laporan kasebut menehi wawasan babagan masalah. RTB-Media wis nggawe Dasbor Kinerja Iklan pusat ing ngendi para pemasar bisa nyambung lan menehi pariwara kritis