Ziflow: Ngatur Saben Bagéan Review lan Persetujuan Konten Sampeyan

Kurang proses ing organisasi babagan ngembangake konten pancen kaget. Nalika aku nampa email sing ana kesalahan, deleng pariwara kanthi salah ketik, utawa klik link sing mlebu ing kaca sing ora ditemokake ... Aku sejatine ora kaget. Nalika agensi saya isih enom, kita uga nggawe kesalahan kasebut, sadurunge nerbitake konten sing ora bisa ditrapake liwat review lengkap ing organisasi… wiwit saka merek, kepatuhan, editorial, desain, nganti

Cara Nggawe lan Ngembangake Dhaptar Email Sampeyan

Brian Downard saka Eliv8 wis nindakake tugas hebat liyane ing infographic iki lan dhaptar pemasaran online (download) ing ngendi dheweke kalebu dhaptar priksa iki kanggo nambah dhaptar email sampeyan. Kita wis nggarap dhaptar email, lan aku bakal nggabungake sawetara metode iki: Nggawe Kaca Landing - Kita yakin saben kaca minangka kaca kebangkrutan ... mula ana pitakonane apa sampeyan duwe metodologi sing milih ing saben kaca situs sampeyan liwat desktop utawa seluler?

26 Langkah Nggawe Bisnis E-commerce Sukses ing 2015

Ing taun 2017, penjualan e-commerce kira-kira tekan $ 434 milyar ing Amerika Serikat. Kita pancen wis ngembangake situs iki kanggo nambah solusi lan strategi e-commerce sawise nyoba sawetara solusi nglaporake kanthi otomatis taun kepungkur. Akeh liyane sing bakal teka ing sawetara wulan sabanjure - kita janji! Platform E-niaga nggawe infographic iki kanthi strategi e-commerce sing bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis berkelanjutan lan fokus karo apa sing kudu sampeyan lakoni supaya sukses, saka nargetake

GetFeedback: Survei Online Kaya Ora Biyen

Yen sampeyan nganakake survey pungkasan, sampeyan bakal ngerti kepiye banget antarmuka panganggo saka alat survey tradisional. Minangka salah sawijining masalah dadi pimpinan teknologi - sampeyan terus nggawe lan nggabungake platform sampeyan lan bakal saya angel nganyari. Aku terus ndeleng iki kanthi macem-macem platform - lan matur nuwun banget amarga kedadeyan karo survey. GetFeedback duwe antarmuka WYSIWYG sing responsif sing ngidini sampeyan ngidini

iPerceptions: Swara Platform Pelanggan

Voice of Customer (VoC) minangka wawasan kolektif babagan kabutuhan, kekarepan, persepsi, lan preferensi pelanggan sing dipikolehi liwat pitakon langsung lan ora langsung. Nalika analytics web tradisional ngandhani apa sing ditindakake pengunjung ing situs sampeyan, analisis VoC mangsuli Napa pelanggan nindakake tumindak sing ditindakake kanthi online. iPerceptions minangka platform panelitian aktif sing nggunakake teknologi intercept ing sawetara titik tutul, kalebu desktop, seluler lan tablet. iPerceptions mbantu perusahaan kanggo ngrancang, nglumpukake, nggabungake lan nganalisa VoC