Martech Saiki kasedhiya ing Google Currents

Yen sampeyan duwe Smartphone utawa Tablet, ndeleng situs web bisa uga angel. Google nylametake Google Currents. Google Currents minangka Google Reader ing steroid, malah ngidini para penerbit ngoptimalake konten lan ngatur nggunakake Google Currents Producer. Priksa manawa sampeyan langganan Martech ing Google Currents. Kita wis entuk kabeh bagean sing dipisahake, acara radio, video lan uga konten Google+!

Nglampahi $ 299 lan Kirim Situs menyang Yahoo?

Sampeyan bisa uga kudu ati-ati nalika nggunakake alat SEO online standar lan maca sawetara forum babagan cara nambah pangkat, panguwasa lan backlink situs ... sawetara informasi iki wis kuna. Dadi, aku maca ing sawetara situs sing ngirim situs sampeyan menyang direktori Yahoo! Minangka ide sing apik. Regane $ 299, situs sampeyan bakal diindeks ing Yahoo! direktori bisnis, dipromosikake ing Yahoo

Apa sing Kita Ilang? Utawa Sapa sing Ilang Kita?

Robert Scoble takon, Apa blogger teknologi sing ilang? Bisnis sampeyan! Pos kasebut nyebabake aku gugup. Robert pancen bener! Nalika maca feed RSS saben dina, aku kesel banget lan bola-bali. Apa Microsoft lan Yahoo! ngomong maneh? Apa Steve Jobs isih nganggo Apple? Nalika Facebook terus berkembang kanthi eksponensial, apa bakal bathi iklan bakal nyedhot? Apa sing ditindakake saben pangadeg mega-dot-com