Cara Maca Email Pakaryan Ngowahi

Ing jagad sing luwih akeh email sing dikirim (nganti 53% saka 2014), ngerti jinis pesen sing dikirim, lan nalika pesen kasebut dikirim migunani lan penting. Kaya dene umume, kothak mlebu ora bisa dikendhaleni. Nalika aku maca babagan kothak mlebu nul, aku ora bisa ngalem pesimis babagan volume lan cara nanggepi email. Nyatane, yen ora kanggo SaneBox lan