Situs Web Sampeyan Mesthi Dadi Pusat Universe

Perumpamaan babagan tukang sing wicaksana lan bodho: Udan udan, banjir bandhang, lan angin gedhe nyebul omah mau; lan ora tiba, amarga didegake ing parang. Sapa waé sing ngrungokké tembungku iki, nanging ora nindakké, bakal kaya wong gemblung, sing dibangun omahé ing wedhi. Matius 7: 24-27 Kolega lan kanca sing dihormati, Lee Odden, tweet minggu iki: "Situs web sampeyan ora