Upgrade SameSite Google Nguatake Napa Penerbit Kudu Ngliwati Cookie kanggo Target Penonton

Wacan: 3 menit Peluncuran Upgrade SameSite Google ing Chrome 80 ing dina Selasa, 4 Februari sinyal wis diwenehi kuku liyane ing peti kanggo cookie browser pihak katelu. Sawise ngerteni Firefox lan Safari, sing wis mblokir cookie pihak katelu kanthi standar, lan peringatan cookie Chrome sing ana, upgrade SameSite luwih ngatasi panggunaan cookie pihak katelu sing efektif kanggo target penonton. Pengaruh kanggo Penerbit Pangowahan kasebut bakal mengaruhi vendor teknologi iklan sing ngandelake