OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan

Command Scratchpad: Plugin Chrome Iki Nyedhiyakake Cara Paling Cepet kanggo Akses lan Nganyari Salesforce Saka Aplikasi Web Apa wae

Eksekutif akun ing meh kabeh organisasi sales kebanjiran kakehan alat sales sing didesentralisasi saka CRM. Iki meksa supaya salesman dadi alur kerja sing mbuwang wektu lan mbebayani kanggo navigasi bolak-balik ing antarane alat, ngatur puluhan tab browser, ngeklik monoton, lan nyalin lan nyisipake sing angel banget, nalika nyoba nganyari Salesforce. Asile, ana nyuda efisiensi, produktivitas saben dina, lan pungkasane, wektu kanggo salesman nindakake pakaryan yaiku adol. Prentah Scratchpad

Loop & Tie: B2B Outreach Gifting Saiki Dadi Aplikasi Salesforce ing Pasar AppExchange

Piwulang sing terus dakwulangake ing pamasaran B2B yaiku tuku isih pribadi, sanajan kerja bareng organisasi gedhe. Sing nggawe keputusan prihatin karo karier, level stres, volume kerjane, lan uga saben dinane seneng karo pakulinane. Minangka layanan B2B utawa panyedhiya produk, pengalaman kerja bareng karo organisasi sampeyan bakal asring ngluwihi sing bisa dikirim kanthi nyata. Nalika aku miwiti bisnis, aku ora kaget bab iki. Aku

AddEvent: Tambah menyang Layanan Tanggalan kanggo Situs Web lan Buletin

Kadhangkala, asring dadi tugas paling gampang sing nyebabake pangembang web ngelu banget. Salah sijine yaiku tombol Tambah menyang Kalender sing gampang ditemokake ing pirang-pirang situs sing bisa ngatasi program tanggalan utama online lan liwat aplikasi desktop. Kanthi kawicaksanan sing tanpa wates, platform tanggalan utama ora nate setuju karo distribusi rincian acara standar; asile, saben tanggalan utama duwe format dhewe-dhewe. Apple lan Microsoft nggunakake file .ics minangka

Ambisi: Gamifikasi Kanggo Ngatur, Motivasi, lan Maksimalake Kinerja Tim Penjualan

Kinerja penjualan penting banget kanggo bisnis sing berkembang. Kanthi tim sales sing melu, dheweke bakal luwih motivasi lan gegandhengan karo target lan target organisasi. Dampak negatif saka karyawan sing ngilangi organisasi bisa dadi substansial - kayata produktivitas sing kurang, lan bakat lan sumber daya sing boros. Nalika nerangake babagan tim sales, kekurangan keterlibatan bisa nyebabake penghasilan langsung saka bisnis. Bisnis kudu golek cara kanggo melu tim sales, utawa resiko

Pandhuan Komprehensif Nggunakake Navigator Sales LinkedIn

LinkedIn wis merevolusi cara bisnis bisa saling nyambung. Ngoptimalake platform iki kanthi nggunakake alat Sales Navigator. Bisnis saiki, ora preduli sepira gedhene utawa cilik, gumantung ing LinkedIn kanggo nyewa wong ing saindenging jagad. Kanthi luwih saka 720 yuta pangguna, platform iki saya akeh saben dina kanthi ukuran lan regane. Kejabi rekrutmen, LinkedIn saiki dadi prioritas utama para pemasar sing pengin nambah game pemasaran digital. Diwiwiti karo