Video Hippo: Ningkatake Tarif Tanggepan Penjualan Kanthi Adol Video

Kothak mlebuku rame, aku ngakoni babar pisan. Aku duwe aturan lan folder pinter sing fokus ing klien lan sakbenere kabeh liyane tiba ing pinggir dalan kajaba iku dijupuk manungsa waé. Sawetara pitches dodolan sing metu yaiku email video pribadi sing wis dikirim menyang aku. Ndeleng wong sing ngomong karo aku kanthi pribadi, ngati-ati pribadine, lan njelasake kanthi cepet kesempatan kanggo aku pancen nyenengake…

Salesforce Dreamforce | Konferensi Virtual | 9 Desember 2021

Salesforce Dreamforce bali lan bakal ngoperasikake konferensi sedina saka New York City. Acara virtual karo Salesforce, Salesforce Partners, lan klien Salesforce bakal kalebu: Inspiratif nuduhake saka changemakers dina Product spotlights Trailblazer carane saka Trailhead Luminary speaker Networking karo Trailblazers saka sak donya A surprise music tumindak. Dadi acara virtual, sapa wae bisa ndhaptar lan gabung saka ngendi wae kanthi sambungan. Bakal ana pamicara anyar, sorotan eksklusif, lan sawetara kejutan

ZoomInfo: Nyepetake Pipa B2B Kanthi Data Perusahaan minangka Layanan (DaaS)

Yen sampeyan adol menyang bisnis, sampeyan ngerti sepira angel golek perusahaan sing prospektif lan nglacak para pembuat keputusan ing kana… apa maneh ngerti maksude kanggo tuku. Superstar dodolan B2B yaiku sawetara sleuth sing apik tenan, nelpon sawise telpon menyang kontak internal lan eksternal sing wis dibangun hubungane kanggo ngenali wong sing tepat ing perusahaan sing tepat - ing wektu sing tepat. ZoomInfo wis nggawe platform Data minangka Layanan (DaaS) sing terkemuka ing saindenging jagad

Clarabridge: Wawasan sing bisa ditrapake saka saben interaksi pelanggan

Amarga pangarepan konsumen kanggo layanan pelanggan saya mundhak, perusahaan kudu tumindak supaya pengalaman pelanggan tetep setya. 90% wong Amerika nganggep layanan pelanggan nalika mutusake arep bisnis karo perusahaan. American Express Pancen angel banget kanggo nggayuh tujuan iki amarga akeh umpan balik sing kasedhiya bisa nggumunake, nyebabake tim Pengalaman Pelanggan (CX) ora ngerti pemahaman lan implikasi sing ana gandhengane karo saben interaksi pelanggan. Kanthi nambah frekuensi,