Dhaptar Panyedhiya SaaS lan Anggaran Pemasaran

Yen aku ketemu wong saka Vital, aku bakal ngrangkul infographic iki. Kita bubar nuduhake kiriman babagan anggaran pemasaran sing bener amarga nuduhake persentasi saka pendapatan umum, nanging iki nyedhiyakake sawetara pangeluaran anggaran sing jero sing ndhukung lan nguatake infographic liyane. Sawetara taun kepungkur, kita nggarap Piranti Lunak minangka panyedhiya Layanan ing industri Otomatisasi Pemasaran sing mbuwang kurang saka enem digit saben taun