Lokalis: Nerbitake, Ngatur lan Ningkatake Acara Sampeyan Online

Pemasar nggunakake acara luwih saka saiki, lan pengaruhe wis jelas. Kasunyatane, para pemasar pangkat tradeshow lan acara minangka taktik sing paling efektif kaloro sawise situs web perusahaan Acara mbantu nggawe petunjuk anyar, ngowahi prospek sing minat karo pelanggan, lan luwih jelas nerangake produk utawa layanan kanthi wektu nyata. Nanging, akeh pemasar sing berjuang ora mung nggunakake acara kanthi kapasitas terintegrasi, nanging uga kanggo ngerti lan ngukur kepiye anggone ngarahake sales, kesadaran merek,