Pemasar Metrik lan Investasi 5 Paling Dhuwur ing 2015

Kanggo kaping pindho, Salesforce survey liwat 5,000 pemasar global kanggo ngerti prioritas utama kanggo 2015 ing kabeh saluran digital. Mangkene ringkesan babagan laporan lengkap sing bisa didownload ing Salesforce.com. Nalika tantangan bisnis sing paling penting yaiku pangembangan bisnis anyar, kualitas timbal, lan cocog karo teknologi, kepiye para pemasar nggunakake anggaran lan nglacak kemajuan pancen nyenengake: 5 Wilayah Paling Ndhuwur kanggo Peningkatan Investasi Pemasaran Media Sosial Pariwara Media Sosial Sosial

Mintigo: Skor Lead Prediktif kanggo Perusahaan

Minangka pemasar B2B, kita kabeh ngerti manawa duwe sistem skor utama kanggo ngenali prospek sing wis siyap utawa calon pembeli iku penting banget kanggo nglakokake program generasi permintaan sing sukses lan njaga keselarasan pemasaran lan penjualan. Nanging ngetrapake sistem skor timbal sing bener-bener bisa digunakake luwih gampang tinimbang rampung. Kanthi Mintigo, sampeyan saiki duwe model skor timah sing nggunakake kekuatan analisis prediksi lan data gedhe kanggo mbantu para pembeli luwih cepet. Ora ngiro-iro maneh.

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

BIME: Piranti lunak minangka Intelijen Bisnis Layanan

Amarga jumlah sumber data terus berkembang, sistem intelijen bisnis (BI) saya mundhak (maneh). Sistem intelijen bisnis ngidini sampeyan nggawe laporan lan dashboard data ing kabeh sumber sing sampeyan sambungake. BIME minangka sistem Intelijen Bisnis minangka Layanan (SaaS) sing ngidini sampeyan nyambung menyang donya online lan lokal ing panggonan sing padha. Gawe koneksi menyang kabeh sumber data, gawe lan eksekusi pitakon

Apa RFM Blog sampeyan?

Ing papan kerja aku bakal nindakake webinar minggu iki. Topik iki wis dakpikirake sadurunge kerja ing Compendium Blogware. Ing awal karir pemasaran basis data, aku mbantu ngrancang lan ngrancang piranti lunak sing bakal mbantu para pemasar ngindeks basis pelanggan. Persamaan kasebut ora bakal owah, suwe-suwe mung babagan recency, frekuensi lan nilai moneter. Gumantung saka riwayat tuku pelanggan, sampeyan bisa ngetrapake tumindake