OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan

Nggunakake Pengujian Otomatis kanggo Ngapikake Pengalaman Salesforce

Nganti luwih cepet saka pangowahan lan pengulangan sing cepet ing platform perusahaan skala gedhe, kayata Salesforce, bisa dadi tantangan. Nanging Salesforce lan AccelQ kerja sama kanggo ngrampungake tantangan kasebut. Nggunakake platform manajemen kualitas sing lincah saka AccelQ, sing wis erat karo Salesforce, nyepetake lan nambah kualitas rilis Salesforce organisasi. AccelQ minangka platform platform kolaborasi sing bisa digunakake kanggo ngotomatisasi, ngatur, nglakokake, lan nglacak tes Salesforce. AccelQ minangka tes sing terus-terusan

Apa Sampeyan Investasi kanggo ngawasi Review Online kanggo Ngatur Reputasi Sampeyan?

Amazon, Daftar Angie, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Google Bisnisku, Yahoo! Listing Lokal, Pilihan, G2 Crowd, TrustRadius, TestFreaks, Endi ?, Salesforce AppExchange, Glassdoor, Rating & Ulasan Facebook, Twitter, lan uga situs web sampeyan dhewe minangka papan kanggo njupuk lan nerbitake ulasan. Apa sampeyan perusahaan B2C utawa B2B… kemungkinane ana wong sing nulis babagan sampeyan kanthi online. Lan ulasan online kasebut duweni pengaruh. Apa sing diarani Manajemen Reputasi? Manajemen reputasi minangka proses ngawasi lan

Nggabungake Google Adwords lan Salesforce karo Bizible Analytics

Bizible ngidini sampeyan nganalisa kinerja Adwords adhedhasar konversi tinimbang klik, sing ngidini sampeyan bisa kerja unik karo Salesforce kanggo ngukur kinerja adhedhasar kampanye, grup iklan, konten iklan, lan level tembung kunci. Amarga Bizible bisa digunakake kanthi nglacak kampanye saiki ing Google Analytics, sampeyan bisa kanthi gampang nglacak multi-saluran ing kampanye telusuran, sosial, mbayar, email lan liyane. Fitur utama sing didhaptar ing ROI AdWords situs Bisma - ngidini sampeyan ngebaki ing AdWords

Jual, Layanan lan Pasar karo Salesforce1

Minggu kepungkur, Isaac Pellerin saka klien TinderBox mampir lan nuduhake aplikasi seluler Salesforce1 kanggo aku. Wah Salesforce1 ngidini perusahaan nggawe aplikasi nggunakake Komunitas Salesforce, Heroku1, lan Platform Bahan Bakar ExactTarget lan antarmuka panganggo iku gampang lan bisa digunakake. Platform Salesforce1 ngirim layanan kuat kayata pangembangan titik-klik-klik, logika bisnis, SDK seluler, analitik, pangembangan multi-basa, kolaborasi sosial, lan solusi identitas awan. Uga kalebu layanan kaya komponen uI, tata letak kaca sing fleksibel