Appointiv: Streamline lan Otomatis Jadwal Janjian Nggunakake Salesforce

Salah sawijining klien kita ana ing industri kesehatan lan njaluk supaya kita mriksa panggunaan Salesforce uga menehi latihan lan administrasi supaya bisa ngoptimalake investasi. Salah sawijining kauntungan nggunakake platform kaya Salesforce yaiku dhukungan sing luar biasa kanggo integrasi pihak katelu lan integrasi sing diproduksi liwat pasar app, AppExchange. Salah sawijining owah-owahan prilaku sing signifikan sing kedadeyan ing perjalanan panuku online yaiku kemampuan kanggo

DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data

OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan

Nggunakake Pengujian Otomatis kanggo Ngapikake Pengalaman Salesforce

Nganti luwih cepet saka pangowahan lan pengulangan sing cepet ing platform perusahaan skala gedhe, kayata Salesforce, bisa dadi tantangan. Nanging Salesforce lan AccelQ kerja sama kanggo ngrampungake tantangan kasebut. Nggunakake platform manajemen kualitas sing lincah saka AccelQ, sing wis erat karo Salesforce, nyepetake lan nambah kualitas rilis Salesforce organisasi. AccelQ minangka platform platform kolaborasi sing bisa digunakake kanggo ngotomatisasi, ngatur, nglakokake, lan nglacak tes Salesforce. AccelQ minangka tes sing terus-terusan

Apa Sampeyan Investasi kanggo ngawasi Review Online kanggo Ngatur Reputasi Sampeyan?

Amazon, Daftar Angie, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Google Bisnisku, Yahoo! Listing Lokal, Pilihan, G2 Crowd, TrustRadius, TestFreaks, Endi ?, Salesforce AppExchange, Glassdoor, Rating & Ulasan Facebook, Twitter, lan uga situs web sampeyan dhewe minangka papan kanggo njupuk lan nerbitake ulasan. Apa sampeyan perusahaan B2C utawa B2B… kemungkinane ana wong sing nulis babagan sampeyan kanthi online. Lan ulasan online kasebut duweni pengaruh. Apa sing diarani Manajemen Reputasi? Manajemen reputasi minangka proses ngawasi lan