Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara: Ukuran - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa ana kesempatan kanggo tuwuh usahane bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek luwih akeh kanthi pariwara lan aku duwe konversi 5%

Freshsales: Narik, Mikat, Nutup, lan Nurture Kanggo Bisnis Sampeyan Ing Siji Platform Penjualan

Umume platform CRM lan enablement sales ing industri mbutuhake integrasi, sinkronisasi, lan manajemen. Ana tingkat kegagalan sing dhuwur ing panggunaan alat kasebut amarga ngganggu organisasi sampeyan, umume mbutuhake konsultan lan pangembang supaya kabeh bisa digunakake. Ora kalebu tambahan wektu sing dibutuhake ing entri data lan banjur ora ana intelijen utawa wawasan babagan perjalanan prospek lan pelanggan. Freshsales yaiku

MetaCX: Ngatur Siklus Siklus Pelanggan Kanthi Kolaboratif Kanthi Adol Asile adhedhasar Hasil

Sajrone dasawarsa kepungkur, aku kerja bareng karo talenta luar biasa ing industri SaaS - kalebu kerja minangka manajer produk kanggo Scott McCorkle lan pirang-pirang taun dadi konsultan integrasi sing kerja bareng karo Dave Duke. Scott minangka inovator tanpa kendhat sing bisa ngupayakake tantangan apa wae. Dave minangka manajer akun sing transformatif kanthi terus-terusan sing nulungi organisasi paling gedhe ing saindenging jagad kanggo mesthekake yen bisa diarepake. Ora kaget yen kekarone gabung,

Mediafly: Enablement Sales End-To-End lan Manajemen Konten

Carson Conent, CEO Mediafly, nuduhake artikel apik sing njawab pitakonan, Apa Pakaryan Penjualan? nalika ngenali lan nemokake platform keterlibatan sales. Definisi Sales Engagement yaiku: Proses strategis lan aktif sing nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi migunani karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake bali saka

Spiro: Keterlibatan Penjualan Proaktif Nggunakake AI

Spiro nggunakake intelijen buatan kanggo menehi pandhuan sing bisa ditindakake kanggo para sales sales lan wakil sales sampeyan menehi saran proaktif kanggo langkah-langkah sabanjure supaya bisa nyegah kesempatan sing ilang lan nambah produktivitas penjualan. Klien Spiro nglaporake sawetara asil sing luar biasa, kalebu: Kemampuan kanggo nglumpukake data kaping 16 luwih Kapabilitas kanggo sampeyan utawa tim sales kanggo nggayuh prospek 30% luwih akeh ing wektu sing padha. Kemampuan kanggo nutup 20% luwih akeh tawaran penjualan Mupangat saka Spiro Kalebu Spiro

Showpad: Konten Sales, Latihan, Keterlibatan lan Pangukuran Pembeli

Nalika bisnis sampeyan ngluncurake tim sales, sampeyan bakal nemokake manawa telusuran konten sing efektif dadi kabutuhan sewengi. Tim pangembangan bisnis nggoleki kertas putih, studi kasus, dokumentasi paket, ringkesan produk lan layanan… lan pengin digawe disesuaikan miturut industri, kadewasan klien, lan ukuran klien. Apa Enablement Sales? Sales Enablement minangka proses strategis nglengkapi organisasi sales kanthi alat, konten, lan informasi sing pas kanggo bisa didol kanthi sukses. Nguatake wakil Sales kanggo

Outplay: Platform Enablement Penjualan Outbound Komprehensif Omni-Channel

Minangka bisnis cilik, aku mesthi berjuang karo adol. Ora strategi sales sing dadi masalah, nanging sumber daya sing kudu terus mbantu para prospek bisa ngrampungake. Sejatine dadi alasan utama kenapa aku ngluncurake perusahaan Mitra Salesforce, Highbridge. Mitra saya ngerti tenan yen duwe proses lan sumber daya supaya bisa mindhah perjalanan adol dadi dhasar bisnis sing saya maju. Sajake aku