Sawise Deal: Cara Nambani Pelanggan kanthi Pendekatan Sukses Pelanggan

Sampeyan salesman, sampeyan dodolan. Sampeyan dodolan. Lan mung iku, sampeyan mikir proyek wis rampung lan sampeyan pindhah menyang sabanjure. Sawetara salesman ora ngerti kapan kudu mandheg adol lan kapan kudu miwiti ngatur penjualan sing wis digawe. Kasunyatane, hubungan pelanggan pasca-sale penting kaya hubungan presale. Ana sawetara praktik sing bisa dikuasai bisnis sampeyan kanggo nambah hubungan pelanggan pasca adol. Bebarengan, iki laku

Video Hippo: Ningkatake Tarif Tanggepan Penjualan Kanthi Adol Video

Kothak mlebuku rame, aku ngakoni babar pisan. Aku duwe aturan lan folder pinter sing fokus ing klien lan sakbenere kabeh liyane tiba ing pinggir dalan kajaba iku dijupuk manungsa waé. Sawetara pitches dodolan sing metu yaiku email video pribadi sing wis dikirim menyang aku. Ndeleng wong sing ngomong karo aku kanthi pribadi, ngati-ati pribadine, lan njelasake kanthi cepet kesempatan kanggo aku pancen nyenengake…

Kepiye Cara Kerja Iklan? Apa sing Nggawe Wong Tuku?

Nalika nggoleki topik pariwara, aku nemokake infographic babagan Cara Pariwara Nggawe Kita Tuku. Infographic ing ngisor iki dibukak kanthi ide manawa perusahaan sugih lan duwe tumpukan dhuwit lan digunakake kanggo ngapusi pamirsa sing mlarat. Aku ngira iki minangka ide sing rada ngganggu, apes, lan ora bisa ditindakake. Gegayutan pisanan yen mung perusahaan kaya sing ngiklanake yaiku ide aneh. Perusahaan kita ora sugih lan, nyatane, duwe pasangan

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara: Ukuran - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa ana kesempatan kanggo tuwuh usahane bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek luwih akeh kanthi pariwara lan aku duwe konversi 5%