Transformasi Digital minangka Masalah Kepemimpinan, dudu Masalah Teknologi

Wis luwih saka sepuluh taun, fokus konsultasi ing industri kita wis mbantu bisnis supaya bisa uga goblok lan ngowahi perusahaan kanthi digital. Nalika iki asring dianggep minangka sawetara dorongan paling dhuwur saka investor, dewan, utawa Chief Executive Officer, sampeyan bakal kaget amarga kepemimpinan perusahaan ora duwe pengalaman lan katrampilan kanggo meksa transformasi digital. Aku asring nyewa kepemimpinan kanggo mbantu perusahaan ngowahi digital -

Transformasi Penjualan Sampeyan Kanthi Pendekatan Multi-Threaded

Aku diundang kanggo melu diskusi panel ing Konferensi Produktivitas Penjualan Asosiasi Manajemen Penjualan ing Atlanta. Sesi kasebut fokus ing Transformasi Penjualan, kanthi panelis nyedhiyakake pamikiran lan wawasan babagan praktik paling apik lan faktor sukses kritis. Salah sawijining poin diskusi pertama nyoba nemtokake istilah kasebut dhewe. Apa Transformasi Penjualan? Apa kakehan lan bisa uga dienggo hyped? Konsensus umum yaiku, ora beda karo efektivitas penjualan utawa enablement,