Tren Tuku Eceran lan Pelanggan kanggo 2021

Yen ana salah sawijining industri sing kita waca sacara dramatis taun kepungkur iki ritel. Bisnis tanpa visi utawa sumber daya sing bisa digunakake kanthi digital dadi rusak amarga rusak lan pandemi. Miturut laporan, penutupan toko ritel paling dhuwur 11,000 ing taun 2020 kanthi mung 3,368 toko anyar sing dibukak. Dhiskusi Bisnis & Politik sing durung mesthi ngowahi permintaan barang rangkep (CPG) konsumen. Konsumen banjur online sing duwe

Apa Merek Kudu Nduwe Sikap ing Masalah Sosial?

Esuk iki, aku ngilangi merek ing Facebook. Sajrone taun kepungkur, pembaruan kasebut dadi serangan politik, lan aku ora kepengin maneh ndeleng negativitas ing feedku. Pirang-pirang taun, aku terang-terangan nuduhake sudut pandang politik. uga Aku ndelok kaya ing ngisor iki aku malih dadi luwih akeh wong sing setuju karo aku, dene wong liya sing ora setuju ora ngetutake lan ilang kontak karo aku. Aku nyekseni perusahaan sing aku pacaran adoh saka makarya