Showpad: Konten Sales, Latihan, Keterlibatan lan Pangukuran Pembeli

Wacan: 4 menit Nalika bisnis sampeyan ngluncurake tim sales, sampeyan bakal nemokake manawa telusuran konten sing efektif dadi kabutuhan sewengi. Tim pangembangan bisnis nggoleki kertas putih, studi kasus, dokumentasi paket, ringkesan produk lan layanan… lan pengin digawe disesuaikan miturut industri, kadewasan klien, lan ukuran klien. Apa Enablement Sales? Sales Enablement minangka proses strategis nglengkapi organisasi sales kanthi alat, konten, lan informasi sing pas kanggo bisa didol kanthi sukses. Nguatake wakil Sales kanggo

Pentinge Enablement Sales

Wacan: 3 menit Nalika teknologi enablement sales kabukten bisa nambah penghasilan nganti 66%, 93% perusahaan durung ngetrapake platform enablement sales. Iki asring amarga mitos enablement sales sing larang, kompleks kanggo digunakake lan duwe tarif adopsi sing murah. Sadurunge entuk keuntungan saka platform enablement sales lan apa sing ditindakake, ayo luwih dhisik nyelehake babagan apa enablement sales lan kenapa penting. Apa Enablement Sales? Miturut Forrester Consulting,

8 Cara Sampeyan Nggawe Konten sing Nggawe Pelanggan

Wacan: 3 menit Sawetara minggu kepungkur, kita wis nganalisa kabeh konten klien kanggo ngenali konten sing paling akeh nggawe kesadaran, keterlibatan, lan konversi. Saben perusahaan sing ngarep-arep entuk petunjuk utawa ngembangake bisnis online kudu nduweni konten. Kanthi kapercayan lan panguwasa dadi rong kunci kanggo keputusan tuku lan konten nyebabake keputusan kasebut kanthi online. Yen jarene, mung prelu mriksa analytics sadurunge sampeyan ngerti manawa

11 Cara Nambah ROI Pemasaran Konten Sampeyan

Wacan: 3 menit Mungkin infographic iki bisa dadi salah sawijining rekomendasi raksasa ... supaya para pamaca bisa ngonversi! Serius, kita rada mbingungake babagan pirang-pirang perusahaan sing nulis konten sing ora umum, ora nganalisa basis pelanggan, lan ora ngembangake strategi jangka panjang supaya para pamaca dadi pelanggan. Penelitian babagan iki yaiku saka Jay Baer sing ngidentifikasi. Senyawa iki kanthi kasunyatan. Rong statistik kasebut nuduhake pentinge mbuwang luwih akeh