Showpad: Konten Sales, Latihan, Keterlibatan lan Pangukuran Pembeli

Nalika bisnis sampeyan ngluncurake tim sales, sampeyan bakal nemokake manawa telusuran konten sing efektif dadi kabutuhan sewengi. Tim pangembangan bisnis nggoleki kertas putih, studi kasus, dokumentasi paket, ringkesan produk lan layanan… lan pengin digawe disesuaikan miturut industri, kadewasan klien, lan ukuran klien. Apa Enablement Sales? Sales Enablement minangka proses strategis nglengkapi organisasi sales kanthi alat, konten, lan informasi sing pas kanggo bisa didol kanthi sukses. Nguatake wakil Sales kanggo

Pentinge Enablement Sales

Nalika teknologi enablement sales kabukten bisa nambah penghasilan nganti 66%, 93% perusahaan durung ngetrapake platform enablement sales. Iki asring amarga mitos enablement sales sing larang, kompleks kanggo digunakake lan duwe tarif adopsi sing murah. Sadurunge entuk keuntungan saka platform enablement sales lan apa sing ditindakake, ayo luwih dhisik nyelehake babagan apa enablement sales lan kenapa penting. Apa Enablement Sales? Miturut Forrester Consulting,

8 Cara Sampeyan Nggawe Konten sing Nggawe Pelanggan

Sawetara minggu kepungkur, kita wis nganalisa kabeh konten klien kanggo ngenali konten sing paling akeh nggawe kesadaran, keterlibatan, lan konversi. Saben perusahaan sing ngarep-arep entuk petunjuk utawa ngembangake bisnis online kudu nduweni konten. Kanthi kapercayan lan panguwasa dadi rong kunci kanggo keputusan tuku lan konten nyebabake keputusan kasebut kanthi online. Yen jarene, mung prelu mriksa analytics sadurunge sampeyan ngerti manawa

11 Cara Nambah ROI Pemasaran Konten Sampeyan

Mungkin infographic iki bisa dadi salah sawijining rekomendasi raksasa ... supaya para pamaca bisa ngonversi! Serius, kita rada mbingungake babagan pirang-pirang perusahaan sing nulis konten sing ora umum, ora nganalisa basis pelanggan, lan ora ngembangake strategi jangka panjang supaya para pamaca dadi pelanggan. Penelitian babagan iki yaiku saka Jay Baer sing ngidentifikasi yen postingan blog siji regane perusahaan $ 900. Senyawa iki kanthi kasunyatan manawa 80-90% kabeh

5 Kesalahpahaman Pemasaran lan Kasunyatan

Saiki kita lagi ngerjakake proposal, yen prospek kasebut ujar manawa dheweke kepengin cepet. Umume wong sing dodol bakal nggunakake saliva kanthi kesempatan kanggo entuk teken cepet, nanging saiki dakanggep minangka tandha peringatan. Obah kanthi cepet biasane nyebabake pangarep-arep supaya bisa cepet. Sanajan bisa uga nganti kita analisa klien, kompetisi, lan kesempatan kanthi tliti, kita ora yakin kepiye cepet asil bisa ngasilake. Yaiku

Storyworks1: Platform Pangiriman Konten Digital Sales sing Sadhar Lokasi

Storyworks1 nyedhiyakake platform presentasi seluler interaktif kanggo nyiapake tim lapangan kanthi alat kanggo ningkatake kredibilitas, nyelarasake strategi pemasaran karo eksekusi penjualan, lan tuwuh hubungan bisnis karo wawasan wektu nyata lan data sing bisa ditindakake. Locator Peluang anyar Storyworks1 nyedhiyakake personel sales lapangan kanthi kemampuan nyelarasake dununge saiki karo CRM liwat piranti seluler kanggo peta lokasi prospek lan lokasi lan profil klien. Pelacak Peluang ngatur informasi adhedhasar

Cara Pilih Solusi Otomatis Sales

Nalika para pemasar bisa uga duwe pilihan sing paling akeh saiki, industri liyane golek ruang otomasi supaya luwih gampang urip lan makarya. Ing jagad multi-kanal, kita ora bisa ngatur kabeh lan uga ateges tugas administratif sederhana sing nate nyumbang 20% ​​dina iki. Conto utama salah sawijining industri sing entuk langkah gedhe ing ruang otomasi yaiku ing njero sales; temenan, Salesforce.com wis gedhe