Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

5 Dimensi Keunggulan Operasi Pemasaran

Wis luwih saka sepuluh taun, kita wis ngerteni Operasi Penjualan mbantu ngawasi lan nglakokake strategi sales kanthi real-time ing organisasi. Nalika Wakil Presiden nggarap strategi lan pertumbuhan jangka panjang, operasi penjualan luwih taktis lan nyedhiyakake kepemimpinan saben dina lan pelatihan supaya bola bisa terus obah. Bedane antara pelatih kepala lan pelatih sing nyerang. Apa sing diarani Operasi Pemasaran? Kanthi ana strategi pemasaran omnichannel lan otomasi pemasaran, kita bakal bisa sukses ing industri

Seni lan Ilmu Pemasaran Konten

Sanajan akeh sing ditulis kanggo perusahaan minangka bagean kepemimpinan, njawab pitakon sing asring ditakokake, lan crita pelanggan - siji jinis konten sing luar biasa. Apa kiriman blog, infographic, whitepaper utawa malah video, konten sing paling apik nyritakake crita sing dijelasake utawa digambarake kanthi apik, lan didhukung dening riset. Infographic saka Kapost iki pancen nggabungake sing paling apik lan dadi conto… kombinasi seni

Limang Pitakon Kanggo Mbiji Penjualan lan Alignment Pemasaran

Kutipan iki pancen tetep dakelingi minggu kepungkur: Tujuan pemasaran yaiku supaya adol luwih akeh. Tujuan pemasaran yaiku ngerti lan ngerti pelanggan kanthi apik supaya produk utawa layanan kasebut pas karo dheweke lan adol dhewe. Peter Drucker Kanthi sumber daya sing saya suda lan akeh tenaga kerja sing tambah akeh kanggo para pemasar rata-rata, dadi angel kanggo njaga target upaya pemasaran sampeyan. Saben dina kita urusan