12 Arketipe Merek: Apa Sampeyan?

Kita kabeh pengin ngetutake setya. Kita terus-terusan nggolek rencana pemasaran ajaib sing bakal nyambungake kita menyang pamirsa lan nggawe produk dadi bagean sing ora bisa diganti. Sing asring ora kita sadhar yaiku koneksi yaiku sesambetan. Yen sampeyan ora ngerti babagan sejatine sampeyan, ora bakal ana sing minat karo sampeyan. Kritik sampeyan ngerti sapa merek sampeyan, lan kepiye sampeyan kudu miwiti hubungan

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Kacepetan Kaca lan Pengunjung Sampeyan

Salah sawijining faktor sing angel banget utawa kena pengaruh larang yaiku kacepetan situs sampeyan akeh. Iki minangka perang sing terus-terusan ing Martech… integrasi sosial lan pariwara alon-alon mbukak kaping kaca, mula kita bakal terus nyoba nyetel pirang-pirang cara. Kita ngerti manawa kita bakal kelangan sawetara pengunjung - luwih-luwih yen akeh lalu lintas. Sawetara perusahaan ora njupuk wektu mbukak