Apa Fon Paling Apik kanggo Email? Apa Fon Aman Email?

Sampeyan kabeh wis ngrungokake keluhanku amarga kurang ana dhukungan email sajrone pirang-pirang taun, mula aku ora bakal ngenteni (kakehan) wektu kanggo ngrampungake. Aku mung pengin ana siji klien email (app utawa browser) sing gedhe, bakal ngilangi paket kasebut lan nyoba ndhukung versi HTML lan CSS paling anyar. Aku ora sangsi manawa puluhan yuta dolar sing digunakake dening perusahaan kanggo nyetel email. Iku